Het verwerven van backlinks is een essentieel onderdeel van een effectief SEO-plan. Links vertellen zoekmachines dat een site wordt herkend, vertrouwd en daarom een toppositie op de resultatenpagina's van zoekmachines (SERP's) waardig is. Maar het is niet alleen het aantal backlinks dat zoekmachines aanspreekt, het zijn ook de soorten backlinks.

Afhankelijk van het type link, hebben backlinks verschillende niveaus van invloed op de rankings van zoekmachines en op de resultaten die u kunt zien van het verwerven ervan. De rest van dit bericht gaat in op de verschillende soorten backlinks, legt de waarde ervan uit en geeft tips over hoe u de meest waardevolle en effectieve backlinks kunt verwerven.

3 Factoren die de waarde van de Impact Link beïnvloeden
Voordat we een volledige lijst van achtergrondtypes bekijken, is het belangrijk om te begrijpen wat een link waardevol maakt. Zoals hierboven vermeld, zijn de backlinks niet allemaal gelijk. Er zijn verschillende factoren die backlinks waardevoller kunnen maken dan andere, en er zijn ook factoren die een link erg slecht maken voor SEO.

De 3 belangrijkste factoren die de waarde van een link beïnvloeden zijn onder andere de volgende:

1. 1. De autoriteit van de linksite
De meest waardevolle soorten backlinks komen van kwaliteitswebsites. Links van sites die erkend zijn als gezaghebbende topbronnen zullen meer positieve signalen naar zoekmachines sturen dan links van minder bekende sites van lage kwaliteit.

De meest waardevolle soorten backlinks komen van kwaliteitswebsites.CLICK TO TWEET
Om de autoriteit van een site (en de waarde van een link) te bepalen, kijkt u naar de Alexa Ranking van de linksite. Hoe beter (d.w.z., lager) de Alexa Rank van de linksite, hoe beter de link is voor SEO. Sites met een lage Alexa Rank zijn gezaghebbender dan sites met een hoge Alexa Rank. U kunt de Alexa-rang van een site controleren met behulp van Alexa's Site Overview tool.

gezaghebbende soorten backlinks

2. 2. Volgen vs. Nee Volgen status
Wanneer een uitgever een link toevoegt aan zijn website, kan hij de HTML-code gebruiken om de link in te stellen als "do follow" of "no follow".

Volg de links en vertel zoekmachines dat ze het moeten merken en dat ze SEO-waarde aan de links moeten geven.
Geen volg links vertellen zoekmachines om de links te negeren en minder SEO waarde te geven.
Omdat volg links betere signalen naar zoekmachines sturen, zijn ze waardevoller dan geen volg links. U wilt dat de links naar uw site gecodeerd worden, net als de follow links. Echter, een no follow backlink kan nog steeds verkeer naar uw website sturen.

Omdat volg-links betere signalen naar zoekmachines sturen, zijn ze waardevoller dan geen volg-links.CLICK TO TWEET
Om te weten of een link een do follow is of geen follow, kunt u de NoFollow Simple Chrome extensie gebruiken om eenvoudig de code van de link te controleren.

volg de backlinks extensie
Google en het Google-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Google LLC, die met toestemming worden gebruikt.
3. 3. Locatie van de link op locatie
Websites worden opgezet in secties, en hoe waardevol een link is kan worden beïnvloed door de sectie waarin hij verschijnt.

De meest waardevolle links worden in de hoofdinhoud van de site geplaatst. Het is mogelijk dat links niet dezelfde waarde krijgen van zoekmachines wanneer ze in de kop-, voettekst- of zijbalk van de pagina verschijnen. Dit is een belangrijke factor om in gedachten te houden bij het bouwen van hoogwaardige backlinks. Kijk om links op te bouwen die worden opgenomen in de hoofdinhoud van een site.

De beste soorten Backlinks
Nu u weet wat backlinks waardevol maakt, laten we eens kijken naar een lijst van de beste backlinks voor SEO. Terwijl u leert hoe u backlinks kunt creëren, zijn dit de strategieën die op lange termijn de beste SEO-resultaten zullen opleveren.

Redactionele Backlinks
De beste soorten links in SEO komen uit redactionele vermeldingen. Een redactionele vermelding is wanneer een andere website verwijst en links naar uw website in een stukje kwaliteitsvolle inhoud. Een redactionele backlink kan worden opgenomen als:

Het aanhalen van iemand van uw bedrijf of iets van uw inhoud als bron van informatie
Verwijzen naar uw website als bron voor aanvullende informatie
Uw website aanhalen als maker van een infographic
Het opnemen van uw website of inhoud in een link-roundup Interviewen met iemand die aan uw website verbonden is

Oneplus Repair Gent - Iphone repair gent - iphone reparatie gent - Hout kopen - ervaren dj trouwfeest - Mindset - Goud kopen - expertMortex - Dj trouwfeest reserveren - Autovakantie frankrijk - Alarmsysteem expert - Landelijk wonen - Blogs laten maken - ben bouwen
Blogs laten schrijven - villabouw gruwez - Hoog in google komen - vakantiewoning frankrijk - Snel een Website laten maken - definitieve epilatie - Bekende dj trouwfeest - slipcursus - kapsalon inrichting - campervan - Busreizen - Veranda - Trapliften - stellingbouw - auto huren - bestelwagen huren - iwc - jaeger lecoultre - Hublot

- eiken bijgebouw - short lease - waterverzachter - terugkommoment - damesschoenen shoppen - kinderschoenen merken - herenschoenen online kopen - waterverzachter onderhoud baume mercier

- bell ross - ibix - stockwagens - industriele reiniging - Gevelreiniging - ramen en deuren - bedrijfsfilm - verandabouw - verandabouwer -

veranda kopen - predallen - welfsels
Atlas copco - Spytze - citroen mehari - citroen 2cv - tweedehands auto - droogijsstralen - Stretchtent - zitmeubelen - zetels - Lenormand - Horoscoop - sailcloth tent - Villabouw
sleutel op de deur schoonmaak kantoor

office 365 intranet - Trouwkostuum Limburg - Personal trainer Mechelen - Beste coverband - opkoper mobilhome - Auto verkopen - Wij kopen autos - Auto verkopen - mijn auto verkopen - Auto verkopen - Opkoper bestelwagens -

Opkoper schadewagens - Opkoper mobilhome - Opkoper BMW - b&b kopen frankrijk - Trouwkleed shoppen hier een Smoking kopen
Verhuisbedrijf Den Haag Verhuisbedrijf Rotterdam - Rijschool Haarlem
Stripper boeken Stripster - Reizen brazilie - seo bureau - Kunststof kozijnen - online marketing bedrijf - Hoog in Google komen - Blog laten maken - Blog laten schrijven

De beste soorten links in SEO komen van redactionele vermeldingen.CLICK TO TWEET
Hoe krijg je Redactionele Backlinks:

Ontwikkel een sterke content marketing
Creëer kwalitatief hoogwaardige, altijd groene content die dient als een go-to-market.
Creëer deelbare content waar andere sites over willen praten.
Publiceer content die uw website en merk laat zien als een thought leader in uw branche, zodat andere sites u zullen willen citeren, bronnen en interviewen.
Gebruik Alexa's Competitor Keyword Matrix om populaire trefwoorden en onderwerpen te vinden waarover u nog niet hebt geschreven. Overweeg trefwoordpopulariteit om trending topics te vinden waarover u kunt schrijven op uw website.

zoek trefwoorden voor link waardige inhoud

Gastbloggen Backlinks
Het plaatsen van gasten is een andere manier om waardevolle backlinks te verwerven. Wanneer u een gastpost op een website plaatst, mag u vaak een redactionele backlink in uw inhoud opnemen. Dit soort backlinks zijn een betrouwbare manier om vertrouwen en autoriteit.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly